HRJam

Business as usual is voorbij. Jong talent is kieskeuriger dan ooit, de oude(re) garde verdient meer waardering. Stakeholders kijken kritisch naar de waarden van een organisatie en hoe ze worden beleefd. Ze eenvoudigweg declameren volstaat niet meer.

Uitdagingen zat als u bedrijfsleider, HR manager of duurzaamheidsverantwoordelijke bent. HR Jam biedt inspiratie om er opportuniteiten van te maken.

Hoe dat werkt?

Eén voormiddag, zes sprekers en een keynote laten u:

  • jammen: vertrek van uw huidige aanpak en improviseer. Tot u tot nieuwe dingen komt.
  • uw eigen jam maken: kies zelf de ingrediënten waarmee u uw beleid meer, anders of beter op smaak kunt brengen.
  • dejammen: ontstop de kanalen naar nieuwe ideeën, betrokken medewerkers, jong bloed en doorleefde waarden.

Encouraging encounters

Het programma biedt u de kans om in gesprek te gaan. Met de sprekers en de keynote. Of met de andere deelnemers.

'Encouraging encounters' is immers niet voor niets het motto van HR Jam.

Ontketen uw schrijftalent

U wil verschillende boodschappen veilig bij uw doelpubliek afleveren? In stijl, to the point en met effect? Nu eens luchtig, dan weer bloedserieus? Met actie tot gevolg?

In samenwerking met Creatief Schrijven vzw balt HR Jam belangrijke schrijftips en -tricks in een compacte schrijfworkshop. Wie weet ontketenen we zo het sluimerend schrijftalent van uzelf en, waarom niet, dat van uw medewerkers.

Deze workshop aansluitend aan het programma  is optioneel. Er zijn telkens minimaal 10 geïnteresseerde deelnemers nodig om hem te organiseren.

Zo verliep onze eerste HR Jam. Wil je er de volgende keer graag bij zijn. Stuur ons dan een mailtje zodat we je op de hoogte kunnen houden.