Zet ons in als content conciërge

een oude schrijfmachine

Content is king. Informatie is macht. Kennis en inzichten delen over duurzaamheid in uw organisatie, in uw sector, in uw wereld?  Reken maar dat uw stakeholders - klanten, medewerkers, leveranciers,... - die transparantie zullen waarderen.

Maar... Er gebeurt zoveel. En er zijn zo verschrikkelijk veel nieuwsbronnen. Vaak ontbreekt de tijd om ze zelfs maar vluchtig door te nemen. Of de mensen. Of, zeg maar eerlijk, de zin om u eraan te zetten.

Zet ons dan in als uw 'content conciërge'. We scannen de informatie die belangrijk is voor ù. We schrijven nieuwsberichten, gaan op zoek naar geschikte praktijkvoorbeelden, getuigenissen, kijken over de (sector)grenzen heen,...

U kunt met andere woorden bij ons terecht voor

  • input voor digitale nieuwsbrieven. Als u dat wenst nemen we er de creatie van een template, de opbouw van een abonneelijst, de verzending en de verwerking van wijzigingen, bounces, vragen,... bij. En waarom niet weer eens iets op papier verspreiden?
  • input voor uw website. Wil Google u vinden, dan is het nieuws op uw website maar beter bij de tijd!
  • blogberichten en nieuwsberichten, interviews, cases,... die u her en der in uw communicatie wil gebruiken
  • gewoon een wekelijks, maandelijks of trimesterieel nieuwsoverzicht in uw mailbox.

Kortom allerlei vormen van informatie die u nodig heeft om correct en transparant te communiceren als het over duurzaamheid gaat.

Zullen we het er een keer over hebben?